

AOSSG INTERIM MEETING 2022

Meeting Date	September 15, 2022
Meeting Time 12:30 to 15:30 hours (Sri Lanka Standards Time)	
Meeting Mode	Virtual Meeting via Zoom Platform

TIME (SLST)	DURATION	TOPIC	PRESENTER	АР
12:30 - 12:35	5 minutes	Welcome address by Chair of AOSSG and Opening Remarks - Mr. Nishan Fernando	Sri Lanka	N/A
12:35 - 12:40	5 minutes	Address by President of CA Sri Lanka – Mr. Sanjay Bandara	Sri Lanka	N/A
12:40 - 12:50	10 minutes	Address by IASB Chair - Mr. Andreas Barckow	IASB	N/A
12:50 - 13:20	30 minutes	IASB Educational Session 1: Digital Reporting David Bassett - IASB Technical Staff	IASB	AP 01
13:20 -13:40	20 minutes	Technical Session 1: Sharing of MASB's works on Islamic Financial Reporting	Malaysia	AP 02
13:40 - 14:00	20 minutes	Break		
14:00 - 14:20	20 minutes	Technical Session 2: Primary Financial Statements	Korea	AP 03
14:20 - 14:40	20 minutes	Technical Session 3: The Post-implementation Review of IFRS 9 - Impairment requirements: Summary of feedback to date and outreach with AOSSG members on the matters to be considered in the PIR	Australia	AP 04
14:40 - 14:50	10 minutes	Technical Session 4: Sustainability Reporting Maturity Model (SRMM) Version 2.0 - Benchmarking Tool	India	AP 05
14:50 - 15.00	10 minutes	Technical Session 5: PFRS (Philippine Financial Reporting Standards) for Small Entities	Philippine	AP 06
15.00 - 15.10	10 minutes	Preparation of 14 th Annual AOSSG Meeting	Nepal	AP 07 AP 07.01 AP 07.02 AP 07.03
15:10 - 15:20	10 minutes	Update from AOSSG jurisdictions - Matters members wish to raise	AOSSG Jurisdictions	N/A
15:20 - 15:30	10 minutes	Closing session	Sri Lanka and Pakistan	N/A